Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u de eerste digitale nieuwsbrief van de coöperatieve vereniging Gooische Uitvaartverzorging u.a.

Mocht u in de toekomst geen nieuwsbrieven van ons wensen te ontvangen, klikt u dan op onderstaande link. Overigens zijn wij niet van plan u maandelijks te benaderen. Dat zal slechts het geval zijn als wij iets noemenswaardigs te melden hebben.

Op maandagavond 16 mei vanaf 19.30 uur organiseren wij een informatieve avond in ons uitvaartcentrum Den Hull, Utrechtseweg 11 te Hilversum. Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Begin 2011 hebt wij u Uw Magazine toegestuurd. Mocht u opmerkingen of suggesties hebben voor ons magazine, dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Vindt u dat wij meer informatie over GUV moeten plaatsen, vindt u dat er meer aandacht besteed zou moeten worden aan uitvaart-gerelateerde onderwerpen, zou u meer ‘luchtige’ onderwerpen op prijs stellen? Wij zijn blij met uw reacties. Dus graag!

Onze leden maken al regelmatig gebruik van hun GUV-ledenpas om korting te krijgen bij diverse winkels/bedrijven. Wist u dat Wellnessresort Veluwse Bron in Emst sinds kort de leden van GUV de GUV Relax Special aanbiedt? Kijkt u op onze site: http://www.guv-uitvaart.nl/nieuws/7/veluwse-bron-arrangement-voor-guv-leden .

In de loop van de maand mei 2011 zal, in navolging van Den Hull in Hilversum, begonnen worden met de herinrichting van onze Bussumse vestiging De Heemburgh aan de Graaf Wichmanlaan 28. Wij kiezen ervoor de inrichting van Den Hull in Hilversum niet één op één over te nemen in De Heemburgh in Bussum. Het monumentale pand krijgt een eigentijdse, gastvrije, ‘eigen’ inrichting.. Vanzelfsprekend blijft de nieuwe stijl in lijn met het karakter van deze meer dan tachtig jaar oude ‘statige dame’. In de loop van 2011 zullen wij u in de gelegenheid stellen kennis te maken met het vernieuwde interieur van De Heemburgh in Bussum.

Wist u dat het tegenwoordig mogelijk is online een verklaring van erfrecht aan te vragen op www.verklaringvanerfrecht.nl ? Snel, eenvoudig en tegen een vooraf vastgesteld aantrekkelijk tarief.

UitvaartZorg Ronday verzorgt exclusief voor GUV de overbrenging en verzorging van overledenen. Deze samenwerking verloopt uitstekend: hoe kan het ook anders, als twee bedrijven dezelfde integere visie hebben op uitvaartzorg. UitvaartZorg Ronday heeft onlangs een lichtgrijze Mercedes R rouwauto aangeschaft (klik hier) en is daarmee één van de eersten in Nederland, die dit type Mercedes als rouwauto in gebruik heeft.


Wij hopen dat u deze eerste digitale nieuwsbrief van uw vereniging met interesse hebt gelezen.

Mocht u vragen hebben over uitvaarten, mogelijkheden, kosten, onze Stichting Depositofonds of wat dan ook, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

R.E. IJntema, directeur
Gooische Uitvaartverzorging