Gooische Uitvaartverzorging

nieuws-Hartstichting

Geplaatst op dinsdag 18 april 2017

Informatiebijeenkomst ‘Erfrecht, levenstestament en uitvaartwensen’ (Hilversum)


Misschien is het testament en regelen van praktische zaken rondom overlijden niet een onderwerp wat u bezighoudt, maar voor uw nabestaanden wel van groot belang. Meld u daarom aan voor deze informatieve en inspirerende bijeenkomst op donderdag 11 mei a.s. van 11.00 -15.00 uur in Hotel Lapershoek in Hilversum. De bijeenkomst wordt georganiseerd door vereniging Yarden, Gooische Uitvaartverzorging en de Hartstichting.


Notaris mevrouw Mr. S(tefanie) Versteilen (kantoor Davina & Partners) geeft uitleg over het huidige erfrecht en (levens)testament en beantwoordt uw vragen. Na de lunch volgt de bijzondere en beeldende voorstelling van Theatergroep Bint ‘Lang zullen ze leven - in de Gloria’: een theaterstuk met een lach en misschien een traan over het omgaan met de dood en afscheidswensen. Want dat we zullen overlijden is zeker, toch hebben we het er liever niet over. Bint won met dit theaterproject de Yarden Afscheidsprijs 2015 als ‘de meest innovatieve en taboedoorbrekende inzending'. Meer informatie: www.tgbint.nl. Ook het werk van de Hartstichting wordt belicht tijdens deze bijeenkomst.


Samenwerking met de Hartstichting

Yarden en de Hartstichting helpen en ondersteunen iedereen, die er behoefte aan heeft, rond het laatste afscheid en met het verwerken van verlies. Om deze reden organiseren we samen deze voorlichtings- en bewustwordingsbijeenkomst: we bundelen voor het eerst onze krachten en kennis om u een inspirerende informatiebijeenkomst aan te bieden.


Wanneer:      donderdag 11 mei 2017
Tijdstip:        van 11.00 tot 15.00 uur (ontvangst met koffie/thee vanaf 10.30 uur)
Locatie:        Hotel Lapershoek, Utrechtseweg 16, 1213 TS Hilversum


Aanmelden:

Aan deelname (inclusief lunch) zijn geen kosten verbonden. In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk; dat kan via www.hartstichting.nl/hilversum of telefonisch via 070 – 315 56 50. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een deelnamebevestiging, het programma en een routebeschrijving.
 


« terug naar het overzicht van nieuwsberichten

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548