Gooische Uitvaartverzorging

Gooische Uitvaartverzorging steunt goed doel!

Geplaatst op maandag 17 juni 2013

Alpe d’Huzes 2013!
Ik ben Bob van Moerkerk, 24 jaar, en ben dit jaar de strijd aangegaan met de Alpe d’Huzes om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Ik ben geïnspireerd door Levi, het zoontje van mijn broer Tom en zijn vriendin Paula, die in zijn nog korte leventje al heeft moeten vechten tegen kanker. Toen hij 4 maanden oud was werd bij hem een hersentumor geconstateerd met uitzaaiingen in zijn hersenvlies en ruggenmerg. Deze sombere prognose was het begin van een zeer zware periode voor de familie, welke na een lange operatie en 14 maanden chemokuren eindelijk voorbij is. Levi is nu bijna 2,5 jaar, is altijd vrolijk en zit vol energie!

Na een half jaar keihard trainen en geld inzamelen, mede door georganiseerde acties, was het 6 juni dan eindelijk zover. Om half 3 ging de wekker waarna om half 5 het startschot klonk. Bij de start stond er al een menigte aan enthousiaste supporters. Dit beloofde een bijzondere dag te worden! Het was een dag van gemixte gevoelens. Onderweg kreeg je veel ingrijpende verhalen te horen. Gelukkig was er ook overal muziek en werden we omhoog geschreeuwd door de duizenden mensen langs de kant. Na 15 uur lang afzien op de fiets werden we beloond met een onvergetelijk moment. Samen met Tom, Paula en Levi zijn we over de finish gegaan. Samen hebben we gewonnen!

De verhalen, mensen, sfeer en het gevoel van saamhorigheid maakten het een heel bijzondere en unieke ervaring. Het is prachtig dat de Gooische Uitvaartverzorging zich inzet in deze strijd tegen kanker. Opgeven is geen optie! Het mooie bedrag dat jullie hebben gedoneerd zal volledig naar het KWF gaan en daar mogen jullie trots op zijn!

Ontzettend bedankt namens mij, Levi en al zijn lotgenoten!

Bob van Moerkerk


« terug naar het overzicht van nieuwsberichten

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548