Gooische Uitvaartverzorging

Veel vragen en antwoorden op de informatieavond

Geplaatst op woensdag 24 oktober 2012

Op dinsdagavond 23 oktober organiseerde de Gooische Uitvaartverzorging samen met het Amersfoortse notariskantoor Bolscher van der Brug Huzink een informatieavond 'Wat kost een uitvaart?' over de financiële aspecten van de uitvaart. Ruim 75 bezoekers kregen in Berghotel Amersfoort interessante lezingen van onze directeur Rob IJntema en notaris Guido van der Brug.

Na ontvangst met koffie begon de avond met een welkomstwoord van de heer IJntema, die een presentatie gaf over de kosten van een uitvaart. Na een korte pauze met veel dialoog met het publiek nam notaris Van der Brug het woord. Hij sprak over ‘Uw erfenis en de fiscus’. Ook het erfrecht bleek voor veel bezoekers een boeiend discussieonderwerp.

Na de lezingen werd goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid vragen te stellen. Zo leerden de bezoekers veel over onder meer de kosten van de uitvaart zelf, de fiscale gevolgen van een overlijden en manieren om belasting te besparen, bijvoorbeeld door (een deel van) de erfenis vooraf als schenking uit te keren.

De avond eindigde met veel tevreden gezichten en complimentjes, dus dit initiatief is zeker voor herhaling vatbaar.

Hebt u vragen over enig onderwerp in relatie tot een uitvaart of een overlijden, aarzel niet contact met ons op te nemen via 035-624 25 48.


« terug naar het overzicht van nieuwsberichten

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548