Gooische Uitvaartverzorging

Gooische Uitvaartverzorging ontvangt gelukkige prijswinnaars

Geplaatst op woensdag 29 augustus 2012

Honderden mensen uit de regio deden mee met onze Grote Uitvaartenquête. Drie van hen werden door notaris Simons van notariskantoor Davina & Partners in Hilversum geselecteerd als prijswinnaars. De officiële prijsuitreiking vond plaats op 23 augustus in uitvaartcentrum Den Hull aan de Utrechtseweg. Daar ontvingen de heer Brouwer uit Hilversum, mevrouw Krüger uit Weesp en mevrouw Enthoven uit Eemnes uit handen van directeur Rob IJntema ieder een cadeaucheque ter waarde van Euro 1.000. Niet alleen de prijswinnaars waren verheugd. Ook Rob IJntema was blij met het resultaat.

Mensen blij maken

"Het is altijd prettig als je mensen blij kunt maken. Omgekeerd is het voor ons fijn dat zo veel mensen hebben meegedaan aan de enquête. Dit geeft ons waardevolle informatie over wat er leeft onder de mensen. Waar behoefte aan is en hoe de mensen in onze regio Gooi- en Eemland tegen de uitvaart aan kijken. Wij kunnen onze dienstverlening daar weer op aanpassen."

Behoefte aan informatie

Volgens IJntema zijn er interessante lessen te trekken uit de enquêteresultaten. "Wij hebben bijvoorbeeld geleerd dat er nog steeds veel mensen zijn, die vragen hebben over de kosten van een uitvaart. We gaan daarom op 23 oktober een gratis informatie-avond in Amersfoort verzorgen, waar deskundigen uitleggen hoe het precies zit en waar mensen al hun vragen kunnen stellen."


« terug naar het overzicht van nieuwsberichten

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548