Gooische Uitvaartverzorging

Nieuwe huisstijl Gooische Uitvaartverzorging

Geplaatst op zondag 20 mei 2012

De Gooische Uitvaartverzorging blijft in beweging. Sinds vandaag hebben we een nieuwe huisstijl. Bovendien gaan we vanaf nu weer alleen onze volledige naam gebruiken. Dus niet meer ‘GUV’ maar ‘Gooische Uitvaartverzorging’.

Dicht bij u
Onze naam geeft aan dat we een puur regionale organisatie zijn. In ’t Gooi, Amersfoort en omstreken staan wij dicht bij onze buurtgenoten om ze te helpen tijdens een moeilijke periode. Om dit te benadrukken wordt onze slogan vanaf nu: ‘Dicht bij u’.

Rob IJntema, directeur Gooische Uitvaartverzorging:
“Dit beeldje is een prachtig symbool voor ons werk. Het zegt alles.”
“Ons nieuwe beeldmerk is geïnspireerd op een kunstwerk dat wij hebben uitgekozen als cadeau bij ons 75-jarig jubileum. Het is gemaakt door Corry Ammerlaan-Van Niekerk en wij noemen het ‘Zorg van mens tot mens’. Dat zegt in een notendop wat wij voor onze families willen betekenen. We zijn allemaal maar mensen, kwetsbaar in verdrietige tijden. Juist dan heb je andere mensen nodig om je bij te staan, je als het ware te dragen, omdat je alleen niet meer verder kunt. Wij kunnen professioneel adviseren en begeleiden en staan altijd klaar om de familie met zorg te omhullen. Dit beeld zegt alles.”

Bij het oorspronkelijke beeld waren de handen bovenaan gesloten. Wij hebben het ontwerp iets laten aanpassen en de handen open gelaten. Dit past beter bij onze plek in het leven van onze ‘families’. ‘Dicht bij u’, maar wel ieder in onze eigen wereld. Tijdens de intensieve periode tussen overlijden en uitvaart zijn we nauw bij elkaar betrokken, daarna gaat ieder weer zijn eigen weg.

Gooische Uitvaartverzorging in de media
In de komende maanden zal Gooische Uitvaartverzorging wat meer de publiciteit opzoeken. Als vereniging zonder winstoogmerk kunnen we zowel leden als niet-leden bijstaan met professionele ondersteuning rond de uitvaart. Om onze diensten breder bekend te maken, komen er nieuwe uitingen op onder meer streekbussen en in advertenties. De boodschap: ‘Dicht bij u’. Wij werken letterlijk bij u in de buurt en ook in persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn wij dicht bij u.

Gooische Uitvaartverzorging - Dicht bij u.
Hebt u vragen over het organiseren van een uitvaart? Of wilt u eens rustig praten over wat er allemaal mogelijk is? Regel het liefst zo vroeg mogelijk, als u nog fit genoeg bent om alle beslissingen te nemen. U bent van harte welkom voor een gesprek bij de Gooische uitvaartverzorging. Natuurlijk kunnen wij ook naar ú komen. Belt u gerust voor een afspraak.

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 - 624 25 48

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 - 691 79 88

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 - 461 13 44

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 - 601 93 54


« terug naar het overzicht van nieuwsberichten

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548