Gooische Uitvaartverzorging

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden.

Wilt u uw afscheid goed regelen en uw nabestaanden ontzorgen? Kies dan voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Dit is een flexibele uitvaartverzekering met een lage maandpremie, vanaf € 1,99. Daarbij bepaalt u zelf hoe het verzekerd bedrag wordt uitgekeerd. Bovendien kunt u kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekeren.

Uitvaartverzekering verandert mee

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden verandert met u mee. U past uw verzekering aan op uw wensen en situatie. Kies uit de volgende mogelijkheden:

• Laten betalen van de uitvaart: Yarden betaalt de kosten van de uitvaart aan de hand van de facturen tot het maximaal verzekerd bedrag.
• Uitvaartverzekering in geld: Yarden keert het verzekerde bedrag uit in geld, ook wel kapitaalverzekering genoemd.
• Combinatie van beiden: U combineert uw uitvaartverzekering. U kiest voor een deel waarbij Yarden de kosten van de uitvaart   vergoedt. Het andere deel is een uitkering van het verzekerd bedrag in geld. Uw erfgenamen krijgen dan een bedrag uitgekeerd.

Terminaal ziek

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden is een flexibele verzekering. Zo kunt u ervoor kiezen maximaal de helft van de verzekering in geld eerder te laten uitkeren bij terminale ziekte. Bijvoorbeeld om extra thuiszorg te krijgen of die ene reis nog te maken. Als u ervoor kiest om het verzekerd bedrag alleen te laten uitkeren als vergoeding van de uitvaartkosten, dan kunt u geen gebruik maken van deze mogelijkheid.

Wat kost uw uitvaartverzekering per maand?

Iedereen neemt afscheid op zijn of haar eigen manier. Iedere begrafenis of crematie is daarom anders. Van eenvoudig tot uitgebreid. Daarom zijn uw uitvaartwensen belangrijk. Zo weet u voor welk bedrag u zich wilt verzekeren. Aan de hand van uw uitvaartwensen berekent u uw maandpremie.

Voordelen Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

• scherpe premie vanaf € 1,99 per maand
• tussentijds verhogen en kunnen verlagen van het verzekerd bedrag
• kinderen tot 21 jaar (gratis) mee te verzekeren
• voorschot op verzekerde bedrag in geld bij terminale ziekte
• indexatie verzekerd bedrag mogelijk
• 3 eenvoudige gezondheidsvragen
• 10% ledenvoordeel aan uitvaartgerelateerde kosten, wanneer Yarden uw uitvaart verzorgt

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548