Gooische Uitvaartverzorging

GUV & Yarden, samen sterker

Per januari 2016 zijn GUV en Yarden gefuseerd. Ron Bavelaar, directievoorzitter Yarden: 'GUV heeft veel kennis van de lokale markt. Deze sterke positie in 't Gooi, Vechtstreek en Eemland en de goede uitstraling van GUV zijn voor ons erg aantrekkelijk. De fusie met een kwalitatieve speler als GUV maakt ons trots en zorgt ervoor dat een goed en waardig afscheid voor nog meer mensen in deze
regio bereikbaar wordt. Dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder.'

Gooische Uitvaartverzorging: dicht bij u

De Coöperatieve Vereniging Gooische Uitvaartverzorging is opgericht in 1933. Een 'keurig verzorgde uitvaart' bereikbaar maken voor iedereen was destijds de basis voor de oprichting. Ook nu is dit nog steeds de overtuiging van waaruit GUV haar werk doet, waarbij GUV natuurlijk wel is meegegaan in alle ontwikkelingen rondom afscheid. De medewerkers vinden het belangrijk dat nabestaanden een goed gevoel overhouden aan de crematie of begrafenis.

Yarden, dé uitvaartorganisatie van heel Nederland

Bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt.

www.yarden.nl

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548