Gooische Uitvaartverzorging

Blog Gooische Uitvaartverzorging 

"Liefste, liefste,allerliefste oma, ik vond jou zo lijken op Sneeuwwitje in je kistje, zóóó mooi en ik hou hééél veel van jou. Dag, oma, tot de volgende keer ..."

Kleutertje, vier jaar, gezeten op de arm van haar vader, spreekt deze woorden luid en duidelijk in de microfoon van de aula van de begraafplaats. Vlechtjes in het haar, mooiste jurkje aan, vol overgave zoals alleen een kind dat kan.

Een gouden moment. Wat een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn. In ons werk komen we veel verdriet tegen, maar juist daardoor ook veel liefde. Het zijn steeds verhalen over mensen, over échte mensen. In de toekomst zullen wij op deze plaats soms een verhaal met u delen. Natuurlijk volstrekt anoniem.

Deze plek willen wij, behalve voor ontroerende korte of lange verhalen, ook gebruiken om u te voorzien van praktische informatie rondom een uitvaart. Vaak blijkt dat mensen daar maar heel weinig van weten. Heel begrijpelijk natuurlijk. We schuiven het voor ons uit.

Mocht u specifieke vragen hebben, waarop u meteen antwoord wilt hebben, belt u ons dan gerust  op 035 6 24 25 48 of stuurt u ons een e-mail op info@guv-uitvaart.nl. Wij informeren u graag.

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548