Gooische Uitvaartverzorging
Notariaat Wijdemeren  
   
Rading 46, 1231 KB Loosdrecht 
Telefoon: 035 -  625 90 90
Website: www.notariaatwijdemeren.nl
E-mail: info@notariaatwijdemeren.nl

 

Notariaat Wijdemeren is een jong maar buitengewoon ervaren bedrijf. Onze goede naam en snelle groei hebben we niet in de laatste plaats te danken aan onze filosofie.

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze gedegen kennis van zaken altijd tot uw beschikking staat, ook kwaliteit, het verlenen van uitgebreide service en het opbouwen en onderhouden van een goede band met onze cliënten hebben wij hoog in het vaandel.

Notariaat Wijdemeren is een full-service notariaat. Wij mogen ons specialisten noemen op het gebied van onroerend goed, familierecht en vennootschapsrecht. Uw belangrijke afspraken staan bij ons vertrouwd en vertrouwelijk zwart op wit. Bovendien hechten wij waarde aan het feit dat u bij ons altijd terecht kan voor een geheel vrijblijvend en passend advies.

U kunt uzelf daarvan overtuigen door contact met ons op te nemen. Samen met u, regelen wij graag uw belangrijke zaken.

   Onze aanbieding:
   
Op vertoon van uw Gooische Uitvaartverzorging-card krijgt u een korting van 10% op het notarieel honorarium betreffende familierechtzaken (testamenten, huwelijksvoorwaarden e.d.) en 5% korting op het notarieel honorarium betreffende andere aangelegenheden.
 
 
 

Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988