Gooische Uitvaartverzorging

Uw eigen afscheid regelen met een wilsbeschikking

Of u nu nog jong en gezond bent of al wat ouder, met de gebreken die daar soms bij horen, het is sowieso goed om uw eigen ideeën rond uw uitvaart een keer helder op papier te zetten. Wie moet wat doen? Waar liggen alle belangrijke gegevens? Hebt u een lijst met adressen van mensen die gewaarschuwd en/of uitgenodigd moeten worden? Hoe wilt u überhaupt uw laatste afscheid vorm geven?
Als u alle informatie over uw uitvaart helder op papier zet, doet u uw nabestaanden een groot plezier. Als de tijd daar is, zullen ze zich dat waarschijnlijk niet eens realiseren. Maar achteraf, als de rust weerkeert, zijn ze u vast dankbaar dat al ruim voor uw overlijden alles goed voor hen hebt geregeld.

Stel uw eigen wilsbeschikking op

Op deze site vindt u een wensenformulier dat ook fungeert als een soort check-list, met alle belangrijke informatie voor de uitvaart. Vul het in en stuur het via de knop ‘verstuur’ aan ons op! Wij maken een kopie voor u en bewaren die als uw wilsbeschikking in onze brandvrije kluis. Uw eigen exemplaar kunt u gewoon printen en zelf bewaren. Wilt u graag de papieren versie van ons wensenformulier per post ontvangen, belt u ons dan. Wij sturen het u dan snel toe. Ook hiervan kunnen wij een kopie bewaren in onze brandvrije kluis. U stuurt ons het ingevulde formulier, wij maken een kopie voor in de kluis en u krijgt het origineel terug. In ons ledenbestand maken wij een aantekening, dat een wensenformulier van u aanwezig is. Zo weet u zeker dat de uitvaart precies volgens uw wensen verloopt.

Uw persoonlijke pagina bijhouden

Als u het wensenformulier invult en naar ons verstuurt, wordt u automatisch lid van de Gooische Uitvaartverzorging. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Als lid krijgt u een login op onze site, met – beschermd achter uw gebruikersnaam en wachtwoord - uw eigen persoonlijke pagina. U kunt hier al uw gegevens bijhouden en aanpassen, en ook uw speciale uitvaartwensen invullen. Bovendien kunt u derden – zoals uw naasten – toestemming geven om uw wensen in te zien (overigens zonder deze te kunnen wijzigen).

Naar het wensenformulier.

shop
LSR
Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Den Hull
Hilversum 035 624 2548

Uitvaartcentrum De Heemburgh
Bussum 035 691 7988

Uitvaartcentrum Ringweg Dorrestein
Amersfoort 033 461 1344

Uitvaartcentrum De Engenhof
Soest 035 624 2548